Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu szkockich przepisów, więc spróbuj ryb z frytkami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 65 i kosztuje 18 centów za porcję. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, musztardę dijon, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przyniósł ci ją Williams Sonoma. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Ryba poobijana w piwie (dla ryb N ' Chips), Ryba popijana piwem (ryba z frytkami), oraz Ryba z frytkami.
Instrukcje
1
Aby rozpocząć ciasto, w misce, połączyć mąkę, proszek do pieczenia, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Wlać piwo do innej miski i ubić żółtko. Zrób dobrze w środku mieszanki mąki. Stopniowo ubijaj mieszankę piwa do mieszanki mąki, aż utworzy się gładkie ciasto. Zestaw aside.To zrobić chipsy, obrać i pokroić ziemniaki w plastry 1/3 cala grubości, a następnie w patyczki 1/3 cala szerokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany Grzybów
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Rozprowadzić na ręcznikach papierowych. Nie spłukiwać.Umieść stojak w górnej trzeciej części piekarnika i stojak w dolnej trzeciej części piekarnika. Rozgrzej do 232°.In holenderski piekarnik lub Frytkownica na dużym ogniu, wlać olej na głębokość 3 cali i podgrzać do365 na termometrze do głębokiego smażenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Dodać ziemniaki partiami i smażyć, aż zaczną się złote, około 5 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć na ręczniki papierowe, aby osuszyć. Wyłącz ogrzewanie pod olejem. Na patelni do pieczenia rozłóż ziemniaki w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Piec na górnej półce piekarnika, aż chrupiące, o 5 protokół. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 93°. w międzyczasie poklep filety rybne do sucha i doprawić solą i pieprzem. W małej misce ubijamy białko aż do uzyskania miękkich szczytów i składamy na ciasto. Na dużym ogniu, powrót oleju do365. zanurz 2 filety w cieście, pozwalając nadmiar kapać. Wrzuć je do oleju. Smażyć, obracając od czasu do czasu, do złotego, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Filety Rybne
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Przenieś rybę na talerz żaroodporny i umieść na dolnej półce piekarnika. Powtórz z pozostałymi fish.In w małej misce wymieszać majonez, czosnek i musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Pomarańcza, Skórka
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santi Sortesele Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.