Ryba W Worku

Ryba W Worku
Ryba w worku to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 2 porcjami. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 1G białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis z reallynicerecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz szałwię, wino, rybę 150g - 180g i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 10%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem), Naomi Duguid ' s Fish Cakes and Fish Balls, oraz Escabeche de Pescado (ryba marynowana lub marynowana) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 180c. upewnij się, że ryba została wypatroszona i łuski zostały usunięte. Masło pokroić w plasterki i lekko zmiażdżyć ząbki czosnku.Oderwij arkusz folii dwukrotnie dłuższy od ryby i połóż go na górze roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść jedną rybę na środku folii i nałóż połowę pozostałych składników; 1 ząbek czosnku, 1 łyżeczka kaparów, 3 liście szałwii, 35 g masła na rybę. Doprawić solą i pieprzem. Następnie powtórz dla innych ryb.Przynieś boki folii razem, a następnie uszczelnij końce folii, abyś pozostał z kształtem przypominającym Łódź.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Wlać połowę białego wina do jednego worka foliowego, a drugą połowę wina do drugiego worka.Zamknąć górną część worka foliowego, składając go kilka razy, aż worek zostanie zapieczętowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Umieścić paczkę na blasze do pieczenia i piec w piekarniku przez 15 minut, ryba powinna czuć się lekko jędrna, ale nadal wilgotna po ugotowaniu.Gdy ryba jest ugotowana, wyjmij ją z piekarnika i pozostaw na 5 minut, nadal w foliowej torbie.Otwórz jeden koniec worka foliowego i wlej wszystkie soki do dzbanka (ułatwia to wyjęcie ryby z worka). To będzie sos.Całkowicie otworzyć torebkę, wyjąć rybę (jeśli skóra przykleja się do folii, albo ostrożnie odetnij ją od folii ostrym nożem lub po prostu nie martw się o to) i podawać z sosem. Podawaliśmy je z chipsami i grubym groszkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia0
Magazyn