Ryba W Worku
Ryba w worku to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 2 porcjami. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 1G białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis z reallynicerecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz szałwię, wino, rybę 150g - 180g i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 10%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem), Naomi Duguid ' s Fish Cakes and Fish Balls, oraz Escabeche de Pescado (ryba marynowana lub marynowana) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 180c. upewnij się, że ryba została wypatroszona i łuski zostały usunięte. Masło pokroić w plasterki i lekko zmiażdżyć ząbki czosnku.Oderwij arkusz folii dwukrotnie dłuższy od ryby i połóż go na górze roboczej.
Umieść jedną rybę na środku folii i nałóż połowę pozostałych składników; 1 ząbek czosnku, 1 łyżeczka kaparów, 3 liście szałwii, 35 g masła na rybę. Doprawić solą i pieprzem. Następnie powtórz dla innych ryb.Przynieś boki folii razem, a następnie uszczelnij końce folii, abyś pozostał z kształtem przypominającym Łódź.
Wlać połowę białego wina do jednego worka foliowego, a drugą połowę wina do drugiego worka.Zamknąć górną część worka foliowego, składając go kilka razy, aż worek zostanie zapieczętowany.
Umieścić paczkę na blasze do pieczenia i piec w piekarniku przez 15 minut, ryba powinna czuć się lekko jędrna, ale nadal wilgotna po ugotowaniu.Gdy ryba jest ugotowana, wyjmij ją z piekarnika i pozostaw na 5 minut, nadal w foliowej torbie.Otwórz jeden koniec worka foliowego i wlej wszystkie soki do dzbanka (ułatwia to wyjęcie ryby z worka). To będzie sos.Całkowicie otworzyć torebkę, wyjąć rybę (jeśli skóra przykleja się do folii, albo ostrożnie odetnij ją od folii ostrym nożem lub po prostu nie martw się o to) i podawać z sosem. Podawaliśmy je z chipsami i grubym groszkiem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris