Ryba w sosie imbirowo-cebulowym
Ryba w sosie imbirowo-cebulowym jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 445 kalorii, 40g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 3,84 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz imbir, płatki pieprzu, grzyby shiitake i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Spróbuj Imbir I Scallion Ryb Przepis (????), Filety rybne imbirowe gotowane na parze z Bok Choy, oraz Sos Sojowy Imbirowo-Scallion dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść grzyby shiitake w małej misce z bardzo gorącą wodą do przykrycia.
Niech namoczyć przez 30 minut, aby zmiękczyć. Wyjmij grzyby z moczącej cieczy, pozostawiając piasek za sobą. Przyciąć wszelkie łodygi i pokroić czapki. Przecedzić moczącą ciecz przez sitko wyłożone kilkoma warstwami gazy i dodać do rondla w kroku
Połącz rosół z kurczaka, shiitakes, cukier, ocet, sos ostrygowy, sos sojowy, sok z limonki i sos rybny w małym, niereaktywnym rondlu i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż smaki się mieszają, o 20 protokół.
Skrobię kukurydzianą wymieszać z wodą. Gdy jest gładka, ubić go do sosu, ubijając stale, aż sos zgęstnieje, 1 minuta.
Dodać płatki pieprzu i imbiru i gotować na wolnym ogniu przez 1 minutę więcej.
Dodaj cebulę, papryka, i szalotki i gotować tylko do ogrzania przez, inny 1 do 2 protokół; warzywa powinny być jeszcze bardzo chrupiące.
Zdjąć z ognia i smak przypraw. Trzymaj ciepło podczas przygotowywania ryby.
Rozłóż mąkę na talerzu i zanurz filety rybne, jeden po drugim, w nim, aby pokryć z obu stron, otrząsając nadmiar.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Filety rybne posypać lekko solą, a następnie dodać je do patelni. Smażyć, aż lekko rumiane i gotowane przez, 2 do 3 protokół na stronę.
Przelać filety na talerz lub poszczególne talerze i łyżką sos nad nimi służyć.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio