Ryba skalna z pomidorami, kaparami, cytryną, karczochami i koprem włoskim
Rockfish z pomidorami, kapary, cytryna, karczochy, i koper włoski może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 331 kalorii, 36g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 7,52 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz czosnek, olej arachidowy, pomidory śliwkowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać olej z orzeszków ziemnych, można śledzić to danie główne z Solone Ciasteczka Orzechowe Toffi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest super. Spróbuj Pan-Pieczone Pacific Rockfish Ze Świeżymi Pomidorami, Kaparami I Czosnkiem, Kurczak cytrynowy z karczochami i kaparami, oraz Makaron z masłem cytrynowym z karczochami i kaparami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokrój liście i łodygi karczocha i blanszuj w osolonej, wrzącej wodzie z odrobiną soku z cytryny. Użyj tylko tyle wody do pokrycia. Po zmiękczeniu wyjąć z wody, schłodzić i wyczyścić. Zachowaj liście do innego użytku. Odrzuć włochate duszenie i zachowaj serca i łodygę na danie. Pokroić w plastry 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Karczoch
Woda
2
W patelni saute na dużym ogniu, dodać 1 łyżkę oliwy z oliwek i podsmażyć koper włoski w nim do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Koper Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać sól i pieprz, do smaku, usunąć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
4
Wytrzeć patelnię saute i dodać olej z orzeszków ziemnych i doprowadzić do średnio wysokiego ciepła. Sól i pieprz filety i brązowy na 1 stronie około 5 protokół. Obróć i saute 2 Więcej minut i wyjąć z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Olej Arachidowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodać pokrojony czosnek i 1/2 pozostałej oliwy z oliwek i gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Czosnek
6
Dodać pokrojone karczochy i saute, aż zacznie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch
7
Dodaj pomidory, białe wino, bulion, skórkę z cytryny i sok, a pozostałą oliwę i zmniejsz płyn o 1/
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Cytrynowa
Wino Białe
Oliwa Z Oliwek
Pomidor
Sok
Stado
8
Rybę odstawiamy do mieszanki, dodajemy kapary i bazylię, sprawdzamy sól i pieprz. Gotować 2 Więcej minut, aż ryba będzie po prostu łuszcząca się i sprawdzić sól i pieprz. Koper włoski podzielić na 6 ciepłych talerzy obiadowych i polać filetami. Sos z mieszanką warzywną i podawać.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.