Ryba Popijana Piwem

Ryba Popijana Piwem
Ryba popijana piwem jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 254 kalorie, 24g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, jajko, filety rybne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ryba Popijana Piwem, Ryba Dorsz Po Piwie, oraz Ryba Poobijana Piwem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej (1 1/2 cala)w ciężkim rondlu 3-litrowym lub frytkownicy do 350°. Lekko posmarować rybę 3-4 łyżkami Bisquick mix.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
FrytkownicaFrytkownica
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Beat 1 szklanka Bisquick mix, piwo, sól i jajko z ręcznym trzepakiem, aż będzie gładka. (Jeśli ciasto jest zbyt gęste, mieszaj dodatkowe piwo, 1 łyżkę na raz, aż do uzyskania pożądanej konsystencji.) Zanurzyć ryby w cieście, pozwalając nadmiar kapać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
PiwoPiwo
RybyRyby
SólSól
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Smażyć rybę na oleju około 2 minut z każdej strony lub do złotego koloru; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Podawać na gorąco z sosem tatarskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn