Ryba z grilla z sosem estragonowym wymaga około 25 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 8 osób i kosztuje 2,17 USD za porcję. To danie główne ma 413 kalorii , 70 g białka i 5 g tłuszczu na porcję. Mieszanka filetów z lucjana, skrobi kukurydzianej, filetów z lucjana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną i peskatariańską . Jest dostarczany przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 72% , to danie jest dobre. Podobne przepisy obejmują Azjatycką rybę z grilla , Rybę z grzybami i estragonem oraz Kurczaka z białym winem i kremem estragonowym .
Instrukcje
1
Połóż rybę na lekko natłuszczonej blasze do pieczenia o wymiarach 15 cali x 10 cali x 1 cal. Piecz w odległości 4 cali od ognia przez 8-10 minut lub do momentu, aż ryba będzie łatwo rozdzielać się widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
2
Tymczasem w małym rondelku ubij mąkę kukurydzianą i wodę, aż do uzyskania gładkiej konsystencji. Dodaj miód, wino, sok z cytryny, sól czosnkową i skórkę z cytryny. Doprowadź do wrzenia. Gotuj i mieszaj przez 3-5 minut lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Gruszki Bartlett Lub D'Anjou
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami