Smażona ryba z masłem koperkowym może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 1. Na 32,42 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny fodmapowi i pescatariański przepis ma 2921 kalorii, 275g białka, oraz 205g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jeśli masz sól i pieprz, koperek, filety rybne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 72%. Spróbuj Pieczone filety rybne z masłem bazyliowym, Pieczony Łosoś Z Koperkiem, oraz Pieczony Walleye Z Koperkiem Tabbouleh dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotuj co najmniej kilka godzin przed smażeniem ryb (można zrobić z wyprzedzeniem i zamrozić).Dodać masło koperkowe, łącząc pierwsze cztery składniki i zwijając w folię lub folię.Gdy jest gotowy do gotowania, rozgrzej brojlery i Spryskaj patelnię brojlerów olejem roślinnym lub posmaruj masłem.Ryby opłukać i dokładnie osuszyć.Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Smażone Krewetki
2
Miejsce na patelni brojlerów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3
Rybę posypać sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Umieść kilka obfitych klepnięć masła koperkowego na rybie.Broil po obu stronach kilka minut, aż ryba jest nieprzezroczysta i płatki łatwo widelcem.Nie przegotuj.(Całkowity czas około 10 minut na cal grubości).
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.