Ryba pieczona w piekarniku z czarnymi oliwkami: Dentice alle Olive

Ryba pieczona w piekarniku z czarnymi oliwkami: Dentice alle Olive
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj pieczoną w piecu rybę z czarnymi oliwkami: Dentice alle Olive spróbuj. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 395 kalorii, 62g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 5,12 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz snapper, oliwki gaetan, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 90%. Spróbuj Makaron z sosem z czarnych oliwek: Stringozzi alle Olive, Kaczka Z Czarnymi Oliwkami I Czarnym Oliwkowym Risotto, oraz Ryba gotowana w piekarniku w oliwie z oliwek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Używając 1 łyżeczki oleju, posmaruj duże naczynie piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W średniej misce, połączyć oliwki, pietruszka, i czosnek. Jeśli używasz Lucjana, napełnij oczyszczoną rybę połową mieszanki, umieść rybę w naczyniu, a pozostałą mieszaninę posypaj wierzchem ryby. Jeśli używasz steków, umieść je w naczyniu piekarnika i posyp całą mieszaniną. Doprawić solą i pieprzem, skropić sokiem z cytryny i pozostałą oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SnapperSnapper
CzosnekCzosnek
OliwkiOliwki
StekStek
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
PiekarnikPiekarnik
4
Gotować w piekarniku 30 minut, fastrygując co 10 minut sokami z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Podawać natychmiast, udekorowane skórką z cytryny i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćŚredni
Gotowe W38 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn