Ryba pieczona w całości z selerem, cytryną i pomarańczą
Cała pieczona ryba z selerem, cytryną i pomarańczą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 765 kalorii, 82g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 8,37 zł / porcja, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pomarańczy, oliwy z oliwek, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać pomarańcze, można śledzić to danie główne z Krem miodowy z krewnymi pomarańczami i kandyzowaną cytryną jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Perliczka pieczona w garnku z szałwią, selerem naciowym i krwawą pomarańczą, Ryba cytrynowo-pieprzowa z prażonymi warzywami, oraz Pyszna Pieczona Biała Ryba Zawinięta W Wędzony Boczek Z Cytryną.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.