Ryba nadziewana kukurydzą i Krabem

Ryba nadziewana kukurydzą i Krabem
Cornbread-and-Crab-faszerowane ryby może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Na 5,36 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 455 kalorii, 57g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Jeśli masz skórkę z cytryny, pietruszkę, mieszankę maślanki kukurydzianej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest dobre. Spróbuj Filety Z Ryb Nadziewanych Krabem, Filet Faszerowany Krabem O ' Fish, oraz Filety Rybne Nadziewane Krabem I Szpinakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Przygotować mieszankę chleba kukurydzianego zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cornbread MixCornbread Mix
3
Ostudzić 30 minut; pokruszyć w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Tymczasem, wybrać krabmeat, usuwając wszelkie kawałki muszli.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
5
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać seler i cebulę, i smażyć 10 do 12 minut lub do miękkości. Wymieszać w 1/2 łyżeczki. Old Bay przyprawa. Wymieszaj mieszaninę selera, kraba, kostki chleba, pietruszkę i skórkę z cytryny do pokruszonego chleba kukurydzianego, mieszając delikatnie, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Old BayPrzyprawa Old Bay
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać bulion i mieszać delikatnie do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
7
Posypać jamę ryby pozostałą 1/2 łyżeczki. Old Bay przyprawa. Mieszanka farszu łyżka do ryb i zabezpieczyć sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Old BayPrzyprawa Old Bay
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
8
Umieść rybę na dużej, lekko nasmarowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
9
Piec w 350 przez 45 do 50 minut lub aż ryby płatki widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia44
Magazyn