Ryba na parze z grzybami i makaronem to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 434 kalorie, 38g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 3,76 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz olej canolan, miso, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Ryba Gotowana Na Parze Z Szynką, Pieczarkami, Imbirem, Czosnkiem I Szalotkami, Cała Ryba Gotowana Na Parze, oraz Pieczarki Faszerowane Na Parze.
Instrukcje
1
W małej misce, przykryć makaron celofan z gorącą wodą i odstawić, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Celofanowy
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odcedzić i pokroić na 4-calowe długości.
3
W innej małej misce, ubić miso, sos ostrygowy, sos sojowy, cukier i bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Ostrygowy
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Miso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Grzyby rozsypać w talerzu ciasta głębokiego naczynia i ustawić rybę na wierzchu. Makaron ułożyć na rybie i polać sosem na wierzchu. Ustaw płytkę pie w koszu na parowiec lub głęboką patelnię wystarczająco dużą, aby ją pomieścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz Parowy
Smażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj 1 cal wody do parowca lub patelni i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i parować, aż ryba jest gotowane przez, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Przenieś talerz na trójnóg i rozproszyć z szalotki i kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
7
Rozgrzać olej rzepakowy w małym rondlu, aż będzie bardzo gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Skropić gorący olej na makaron i ryby i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.