Ryba Gotowana Na Parze Z Szalotkami I Imbirem

Ryba Gotowana Na Parze Z Szalotkami I Imbirem
Gotowana na parze ryba z szalotki i imbiru jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 78 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cukru, imbir, szalotki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 39 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Gotowana na parze cała ryba z imbirem, szalotki i soją, Ryba gotowana na parze z szalotkami i imbirem, oraz Cała ryba gotowana na parze z szalotkami i imbirem.

Instrukcje

1
Umieść stojaki piekarnika w górnej i dolnej części piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
2
Piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
3
Umieścić długi kawałek folii aluminiowej na dużej, płytkiej blasze do pieczenia( folia powinna być dłuższa niż blacha); powtórzyć z inną blachą do pieczenia; umieścić 1 całą rybę na każdym arkuszu. Doprawić każdą rybę z obu stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Pozostałe składniki ubijamy w misce, na każdej rybie nakładamy łyżką. Uszczelnij folię luźno wokół każdej ryby, aby stworzyć nieco pojemną kieszeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Piec 10 minut na cal grubości ryby w najgrubszej części (zwykle 20 do 25 minut dla ryby o grubości 2 cali).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
6
Wyjąć folię i podawać z sokami.Umieść stojaki piekarnika w górnej i dolnej części piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
7
Piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
8
Umieścić długi kawałek folii aluminiowej na dużej, płytkiej blasze do pieczenia( folia powinna być dłuższa niż blacha); powtórzyć z inną blachą do pieczenia; umieścić 1 całą rybę na każdym arkuszu. Doprawić każdą rybę z obu stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
9
Pozostałe składniki ubijamy w misce, na każdej rybie nakładamy łyżką. Uszczelnij folię luźno wokół każdej ryby, aby stworzyć nieco pojemną kieszeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
10
Piec 10 minut na cal grubości ryby w najgrubszej części (zwykle 20 do 25 minut dla ryby o grubości 2 cali).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
11
Wyjąć folię i podawać z sokami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćŚredni
Gotowe W39 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn