Ryż po hiszpańsku z chorizo i krewetkami

Ryż po hiszpańsku z chorizo i krewetkami
Przepis ryż w stylu hiszpańskim z chorizo i krewetkami jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.99 za porcję. To danie główne ma 955 kalorii, 58g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Mieszanka rosołu z kurczaka, krewetki królewskie, garść grochu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Dorsz po hiszpańsku w Chorizo-bulion pomidorowy, Oxtails w stylu hiszpańskim duszone z Chorizo, oraz Kotlety wieprzowe po hiszpańsku z Chorizo i pieczonym sosem z czerwonej papryki i zieloną fasolką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na patelni (z pokrywką, będzie to potrzebne później), rozgrzać olej, a następnie podsmażyć cebulę i paprykę do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
1
Dodać ryż paella i mieszać do płaszcz w oleju.Krok 3: w dzbanku połącz wywar z szafranem i wymieszaj, aby się połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Dodaj to do ryżu, połóż pokrywkę i gotuj przez 10 minut.Krok 4: zdejmij pokrywkę, zamieszaj (może być konieczne dodanie kropli wrzącej wody, jeśli wygląda na trochę suchą) i wymieszaj groszek i krewetki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
3
Włóż pokrywkę z powrotem i nadal gotować przez 5 protokół.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia22
Magazyn