Rutabaga-Patelnia Z Kapustą
Rutabaga-patelnia z kapustą jest bezmleczne przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 110 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, kapustę, mieszankę mąki kukurydzianej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kurczak w płatkach kukurydzianych z czerwoną kapustą i ziemniakami z rutabagi, Patelnia kapusta i szynka, oraz Kapusta Z Patelni.
Instrukcje
Boczek ugotować w dużym holenderskim piekarniku, aż będzie chrupiący.
Usuń boczek, zastrzegając kapiele na patelni. Pokruszyć boczek i odstawić na bok.
Do kapiących na patelni dodajemy rutabagę i kolejne 4 składniki.
Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować, pod przykryciem, 20 minut. Odkryć i powrócić do wrzenia; wymieszać z kapustą. Gotować 5 minut lub aż rutabaga jest miękka.
Posypać mieszanką mąki kukurydzianej; mieszać aż do wymieszania. Gotować jeszcze minutę.