Ruszt jagnięcy ze skórką ziołową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj ruszt jagnięcy ze skorupą ziołową. Jedna porcja tego dania zawiera około 40g białka, 61g tłuszczu i w sumie 761 kalorii. Za $3.39 za porcję, ten przepis okładki 27% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i podnieś francuską jagnięcinę, sól, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pieprz, możesz podążać za tym daniem głównym z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczny i דל פחמימות,zny dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Ruszt jagnięcy ze skórką ziołową, Ruszt jagnięcy ze skórką ziołową, oraz Ruszt jagnięcy ze skórką ziołową.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375°. W płytkim naczyniu połącz bułkę tartą, pietruszkę, tymianek i czosnek.
Dodaj olej i wrzuć; odstawić.
Posyp jagnięcinę solą i pieprzem. Na dużej patelni brązowe mięso po obu stronach.
Posmaruj musztardę mięsem, a następnie zwiń w miękiszu.
Umieść Stojaki na płytkiej blasze do pieczenia obok siebie z kośćmi splecionymi ze sobą.
Piec 30-40 minut lub do momentu, gdy mięso osiągnie pożądane wysmażenie (dla średnio rzadkich termometr powinien wskazywać 145°; średni, 160°; dobrze wysmażony, 170°).
Odstaw na 10 minut przed pokrojeniem.