Rustykalny Wiosenny Gulasz Warzywny

Rustykalny Wiosenny Gulasz Warzywny
Rustykalny wiosenny gulasz warzywny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 374 kalorie. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka karczochów, oliwa z oliwek, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Wiosenny Gulasz Warzywny, Wiosenny Gulasz Warzywny, oraz Wiosenny Gulasz Warzywny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć sok z cytryny i 2 kwarty zimnej wody. Odciąć górne połówki karczochów i wyrzucić; zerwać i wyrzucić zewnętrzne liście w dół do delikatnych, jasnozielonych wewnętrznych. Przycinaj i odrzucaj końce łodygi. Za pomocą małego, ostrego noża oddzielić ciemnozieloną włóknistą skórę od dna karczocha i pozostałych łodyg.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochyKarczochy
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wytnij karczochy na pół wzdłuż; zgarnij i wyrzuć rozmyte centra i wszelkie kolczaste płatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
3
Każdy karczoch przeciąć na pół wzdłuż i wrzucić do wody cytrynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Cebulę obrać; pokroić na pół wzdłuż, a następnie pokroić wzdłuż na kawałki o grubości 1/4 cala. Opłucz koper włoski, obetnij i wyrzuć łodygi i końce korzeni. Zarezerwuj kilka gałązek liściastych do dekoracji w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Wytnij głowice wzdłuż na pałki zapałkowe o grubości około 1/4 cala. Groszek z łupin. Dobrze opłucz sałatę i obetnij i wyrzuć rdzeń; pokrój liście na 3 cale długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
6
Osuszyć karczochy. W 5-do 6-quart patelni na średnim ogniu, często mieszać karczochy, cebula, i koper włoski w oliwie z oliwek, aż cebula kuleje, 7 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj 5 szklanki wody i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż karczochy są miękkie po przekłuciu, 12 do 18 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
8
Dodać groch; doprowadzić mieszaninę do wrzenia na dużym ogniu i gotować, aż groch będą miękkie po przekłuciu, 2 do 3 protokół. Wymieszać w sałacie i gotować, aż ledwo zwiędły, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
9
Dodać sól i pieprz do smaku. Dusić chochle w miseczkach i udekorować reserved gałązki kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
10
Posypać serem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia96
Magazyn