Rustykalny farsz chlebowy z papryką i świeżym tymiankiem

Rustykalny farsz chlebowy z papryką i świeżym tymiankiem może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz masło, cebula, papryka i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Rustykalny Farsz Chlebowy Z Papryką I Świeżym Tymiankiem, Andouille I Farsz Do Papryki, oraz Rustykalny farsz chlebowy z zielenią musztardy Czerwonej, porzeczkami i orzeszkami pinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. za pomocą długiego ząbkowanego noża, wyciąć skórkę dolną i krótkie końce off chleba; wyrzucić.
Pozostały chleb pokroić ze skórką w 1-calową kostkę (około 10 filiżanek luźno zapakowanych).
Umieść kostki w dużej misce.
Dodać olej, tymianek i czosnek; wrzucić do herbu.
Rozłóż kostki na dużej blasze do pieczenia.
Piec na złoty i lekko chrupiące, mieszając od czasu do czasu, o 20 protokół. Powrót kostki do tej samej dużej miski.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, seler i paprykę. smażyć, aż warzywa będą miękkie, o 10 protokół; dodać pietruszkę. Czy z wyprzedzeniem kostki chleba i mieszanki warzyw mogą być wykonane 1 dzień wcześniej. Przykryj osobno. Przechowywać chleb w temperaturze pokojowej. Chłodna mieszanka warzywna.
Rozgrzej piekarnik do 191°. masło 11x7x2-calowe szklane naczynie do pieczenia. Mieszamy mieszankę warzywną w kostkę chleba. Stopniowo dodawać gorący bulion, podrzucając do płaszcza równomiernie. Farsz doprawiamy do smaku solą i pieprzem i przekładamy do przygotowanego dania. Naczynie przykryć folią z masłem, z masłem w dół.
Piec farsz aż do ogrzania przez, o 25 protokół. Odkryć i piec, aż top jest brązowy, o 25 minut dłużej, i służyć.