Rustykalny Dressing Kukurydziany
Rustykalny SOS kukurydziany może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 524 kalorie. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz cebulę, czosnek, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Rustykalna tarta kukurydziana, pomidorowa i Bazyliowa, Rustykalne Placki Kukurydziane Z Kremowym Sosem Kminkowym, oraz Corn Dog Dressing Bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Naciśnij kukurydzę między kilkoma warstwami ręczników papierowych, aby usunąć nadmiar wilgoci. Odstawić.
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż chrupiące; usunąć boczek, zastrzegając 2 kapiele łyżki na patelni. Pokruszyć boczek; odstawić.
Dodaj kukurydzę na patelni; wrzucić do herbu. Gotować na dużym ogniu, stale mieszając, aż kukurydza zostanie upieczona w wyglądzie.
Przełożyć do dużej miski.
Cebulę, seler, i czosnek ugotować na maśle na dużej patelni na średnim ogniu, stale mieszając, do miękkości.
Przenieść do dużej miski.
Dodaj farsz, pokruszony boczek i orzechy pekan, dobrze mieszając.
Dodać jajko, żądaną ilość bulionu, sól i pieprz do mieszanki farszu; delikatnie wymieszać.
Łyżka dressing do lekko nasmarowane 13" x 9" patelni.
Piec, Odkryte, w 325 przez 1 godzinę lub aż dobrze rumiane.