Rustykalna Tarta Owocowa
Ten wegetariański przepis służy 45 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 47 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz dżem morelowy, nektaryny, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Rustykalna Tarta Owocowa, Rustykalna Tarta Owocowa, oraz Rustykalna Jesienna Tarta Owocowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Użyj działania pulsującego do przetwarzania mąki, masła i twarogu w robocie kuchennym, aż mieszanina zostanie dobrze wymieszana i zacznie tworzyć kulkę. Uformuj ciasto w kulkę; owiń szczelnie folią. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do schłodzenia.
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Ciasto rozwałkować na lekko posypanej mąką powierzchni do 12-calowego koła.
Przenieść do blachy do pieczenia lekko spryskane sprayem do gotowania.
Wrzucić owoce z cukrem, imbirem i skrobią kukurydzianą.
Rozłożone na skorupie w ciągu 2 cali od krawędzi skorupy. Wchodzisz krawędzi skorupy nad owocami.
Wyjąć z piekarnika; rozprowadzić owoce dżemem.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.