Rustykalna Tarta Brzoskwiniowa
Rustykalna tarta brzoskwiniowa może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 248 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki, brzoskwiń, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rustykalna Tarta Brzoskwiniowa, Rustykalna tarta brzoskwiniowo-imbirowa, oraz Rustykalna Tarta Brzoskwiniowo-Jagodowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 425 F. w dużej misce, połączyć mąkę, imbir, gałka muszkatołowa, i 3/4 szklanki cukru.
Dodać brzoskwinie i wrzucić. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na 12-calowe koło.
Przełożyć na blachę do pieczenia wyłożoną folią aluminiową. Ułóż brzoskwinie na środku ciasta. Złóż zewnętrzną krawędź ciasta na brzoskwinie, pozwalając mu wpaść w fałdy, pozostawiając środek tarty odkryte. Lekko posmarować ciasto wodą i posypać pozostałym cukrem.
Piec na złoty kolor, 15 do 20 minut. Zmniejszyć piekarnik do 350 F i piec, aż soki bańki i zagęścić, o 30 minut więcej.
Ostudzić przez co najmniej 20 minut przed krojeniem.