Rundy Ziemniaczane
Rundy ziemniaczane to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przystawka. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 168 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka boczku, ziemniaki do pieczenia, ser cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Spróbuj Parmezan Rund Ziemniaczanych, Parmezan Rund Ziemniaczanych, oraz Western Potato Rounds dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku z wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości po przekłuciu widelcem, o 20 protokół.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować blachę do pieczenia. Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry.
Odcedzić, schłodzić i pokruszyć.
Pokrój ziemniaki w 1/4 cala rund, i ułóż je w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Posypać kilka okruchów boczku na każdej rundzie, a następnie top z niektórych rozdrobnionych ser Cheddar.
Piec przez 15 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż ser się rozpuści i lekko rumiany.