Runda 2-Southwest Beef and Black Bean Chili

Runda 2-Southwest Beef and Black Bean Chili
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc daj rundę 2-Southwest Beef i Black Bean Chili spróbować. Jedna porcja zawiera 861 kalorii, 64G białka, oraz 35 g tłuszczu. Na 3,64 zł za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz ziemniaki russet, marchew, olej canolan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Slow-Cooker Spicy Southwest Beef and Bean Chili, Chili z wołowiną i czarną fasolą, oraz Wołowina, czarna fasola i chorizo Chili.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać duży rondel na średnim ogniu i dodać olej, pokrojona w kostkę cebula i czosnek i saute, aż cebula są złote, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodaj pomidory, pieczeń, czarna fasola, chili w proszku, i 2 szklanki wody. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Pokroić chili w miseczki i posypać każdą miseczkę 1 łyżką sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
4 Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok. 1-1/4 Funta)4 Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok. 1-1/4 Funta)
1,5 Kg Języka Pisanego1,5 Kg Języka Pisanego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Podawać na gorąco.
1
Wołowinę doprawić solą i pieprzem i lekko zalać mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni na średnim ogniu i brązowo mięso ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wyjąć na talerz i odstawić. Marchew, seler i cebulę ułożyć na dole wolnej kuchenki, a na górze z podsmażoną wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
4
Dodać bulion, woda, czosnek, sos Worcestershire, i tymianek, i ustawić kuchenkę na niskie 8 godzin. Po zakończeniu wyjąć mięso na półmisek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
5
Warzywa i bulion ostudzić przez około 5 minut, a następnie dodać do blendera. Powoli zmiksować, aż będzie gładka i przenieść do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
SOS podawać z pieczeniem w garnku i prażonymi warzywami korzeniowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 I Pół Funta średniej Wielkości Ziemniaków O Białej Skórce, Obranych I Pokrojonych Na Kawałki3 I Pół Funta średniej Wielkości Ziemniaków O Białej Skórce, Obranych I Pokrojonych Na Kawałki
1,5 Kg Języka Pisanego1,5 Kg Języka Pisanego
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
1
Godzinę przed pieczeniem pieczeń w garnku Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Kg Języka Pisanego1,5 Kg Języka Pisanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj wszystkie warzywa do dużej miski i dodać olej rzepakowy, rozmaryn, tymianek, i cebula. Doprawić solą i pieprzem, do smaku i ułożyć na tacy. Piecz przez 30 minut, następnie wrzuć i piecz kolejne 30 minut. Ułóż na półmisku i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy

Składniki

680papryka habanerobeef bottom round roastbeef bottom round roast1warzywo (np. szpinak)świeżo zmielony czarny pieprz, plus więcej do przyprawświeżo zmielony czarny pieprz, plus więcej do przypraw425papryka habaneroKawałki warzyw wielkości kęsaKawałki warzyw wielkości kęsa425papryka habaneroczarna fasola, osuszonaczarna fasola, osuszona794papryka habanerogałka muszkatołowa, mielona i więcej, do przyprawieniagałka muszkatołowa, mielona i więcej, do przyprawienia1porcja startego parmezanu8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego2Spód: okruszki z herbatników graham8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego2marchew, pokrojona na 2-calowe kawałkimarchew, pokrojona na 2-calowe kawałki2marchew, pokrojona na 3-calowe kawałkimarchew, pokrojona na 3-calowe kawałki2zdanieśredniej wielkości świeże pomidory (około , obrane i pokrojone na szóstki)średniej wielkości świeże pomidory (około , obrane i pokrojone na szóstki)2Spód: okruszki z herbatników graham1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania2Spód: okruszki z herbatników grahammąka uniwersalnamąka uniwersalna4gałązkiposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzieloneposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzielone1porcja startego parmezanuposiekany czosnekposiekany czosnek1porcja startego parmezanumielony świeży czosnekmielony świeży czosnek591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniony ser Monterey jackrozdrobniony ser Monterey jack1czerwona cebula, pokrojona w plasterkiczerwona cebula, pokrojona w plasterki2ziemniaki russet, pokrojone w 1-calową kostkęziemniaki russet, pokrojone w 1-calową kostkę2warzywo (np. szpinak)sól, plus więcej do przyprawsól, plus więcej do przypraw4trochę posiekanej cukiniiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokażdy świeży rozmaryn i świeże liście tymiankukażdy świeży rozmaryn i świeże liście tymianku227papryka habanerorzepa pokrojona w klinyrzepa pokrojona w kliny2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego2Spód: okruszki z herbatników grahamSos WorcestershireSos Worcestershire1( bakłażany)cebula żółta pokrojona w kostkęcebula żółta pokrojona w kostkę1( bakłażany)cebula żółtacebula żółta
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia77
Magazyn