Rumuńskie Ciasto Jabłkowe

Rumuńskie Ciasto Jabłkowe
Rumuńskie ciasto jabłkowe wymaga ok. 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 15 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Jeśli masz mąkę, ekstrakt z wanilii, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Mało kto lubi ten deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 21%. Spróbuj Rumuńskie Ciasto Jabłkowe, Piernik Rumuński, oraz Stek Rumuński dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Jabłka pokroić na 1 cal klinów. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
3
W dużej misce, ubić razem jajka i cukier, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wymieszać z sodą oczyszczoną, olejem, cynamonem i wanilią. Wymieszać z mąką, tylko do momentu włączenia. Złożyć w jabłka i orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Piec w nagrzanym piekarniku przez 55 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia. Mogą być podawane na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn