Rukola, Mozzarella, pomidor na Focaccii
Rukola, Mozzarella, pomidor na Focaccian to przepis śródziemnomorski, który służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten przepis wegetariański lacto ovo ma 254 kalorie, 15g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 710 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około około 45 minut. Jeśli masz pomidory, mozzarellę, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Godzinny suszony pomidor, bazylia i Mozzarella Chleb Focaccia, Pomidor Mozzarellan I Rukola Wieża, oraz Sałatka z pieczonych pomidorów, rukoli i mozzarelli.
Instrukcje
W dużej misce lub naczyniu do pieczenia połączyć pomidory, cebulę i ocet i doprawić pieprzem i solą. Marynować 30 minut.
Warstwa mozzarella, pomidory, cebula i rukola na połowie focaccia.
W razie potrzeby rozprowadź majonez na górnej połowie focaccii. Naciśnij górną połowę na dole, przytrzymaj razem z kilkoma zębatkami.