Rukola i Radicchio z fetą i daktylami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Arugulan i Radicchio z Fetanem i datami. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 186 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pieprz, daktyle i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest dobre. Spróbuj Sałatka z rukolą i daktylami, orzechami laskowymi i fetą, Sałatka Radicchio z cytrusami, daktylami, migdałami i parmezanem, oraz Sałatka z rukoli z daktylami i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać sok z cytryny, olej, sól i pieprz w misce, aż dobrze się połączą.
Połowę daty wzdłuż i cienko pokroić w poprzek.
Wrzucić razem rukola, radicchio, feta, i daktyle w dużej misce, a następnie wrzucić tyle vinaigrette do herbu.