Rukola, Gruszka I Czerwone Ziemniaki Quesadilla Z Jabłkiem Balsamiczny Reduktor
Rukola, Gruszka i czerwone ziemniaki Quesadilla z jabłkiem balsamiczny reduktor to Wegetariańskie przepis z 1 porcją. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 494 kalorie, 10g białka, oraz 6G tłuszczu. 185 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cebuli, gruszki, oleju kokosowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to niedrogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gruszka Quesadilla (Quesadilla de Pera), Reuben z indyka Quesadilla z gruszką, oraz Gruszka, Brie i MIODOWA Quesadilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zaczynajmy.Rozgrzej piekarnik do 177°. pokrój ziemniaki i umieść w szklanym naczyniu zapiekanym z około 2 łyżkami wody na dnie. Ziemniaki pieczone przez około 10 minut. Gruszkę pokroić i odstawić na bok.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować, jest Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé z Pinot Noir. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.