Rożki Czekoladowe Babeczki
Czekoladowe babeczki mogą być właśnie amerykańskim przepisem, którego szukasz. Za 69 centów za porcję otrzymasz deser na 36 osób. Jedna porcja zawiera 254 kalorie, 2 g białka i 10 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jeśli masz pod ręką rożki lodowe, posypki, tłuszcz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 9%, to danie jest bardzo złe (ale wciąż da się je naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Rożki z babeczkami czekoladowymi, Rożki z babeczkami i Rożki z babeczkami z niespodzianką.
Instrukcje
Przygotuj mieszankę ciasta zgodnie z instrukcją na opakowaniu; odłożyć na bok. W dużej misce ubij serek śmietankowy, cukier, jajko i wanilię na gładką masę; wymieszać z kawałkami czekolady.
Rożki lodowe wkładamy do foremek na muffinki. Nałóż około 1 łyżkę ciasta na każdy stożek; na wierzch połóż zaokrągloną łyżeczkę mieszanki serka śmietankowego. Wypełnij pozostałym ciastem do wysokości 3/4 cala od góry.
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do momentu, aż wykałaczka będzie sucha.
W małej misce ubij tłuszcz, cukier puder i wanilię na gładką masę.
Dodać tyle mleka, aby uzyskać konsystencję kremu. Posmaruj wierzch wystudzonych rożków i posyp posypką.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowe sherry, porto i Moscato d'Asti to świetny wybór na babeczki czekoladowe. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Możesz wypróbować Barefoot Bubbly Extra Dry. Oceniającym podoba się, z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
![Barefoot Bubble Extra Dry]()
Barefoot Bubble Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferuje aromaty dojrzałego jabłka uzupełnione nutami cytrusów. Tostowe smaki uzupełniają kremowe, trwałe wykończenie. Najlepiej smakuje schłodzone (36-40°F). To musujące wino jest doskonale zrównoważone wieloma warstwami owoców, które zachwycają podniebienie.