Roztopione Ciasta Czekoladowe
Need a deser wegetariański? Roztopione ciasta czekoladowe może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 526 kalorii, 9g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.13 za porcję. Jeśli masz pod ręką dodatkowy cukier puder, cukier puder, kakao do pieczenia i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj American Cakes-Stopione Ciasta Czekoladowe, Roztopione Ciasta Czekoladowe, oraz Roztopione Ciasta Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 232°. dno i boki tłuszczu sześć (6-oz) kubki kremu ze skróceniem; kurz z kakao. W rondlu 2-quart roztopić czekoladę i masło na małym ogniu, często mieszając. Lekko schłodzić.
W dużej misce, ubić całe jajka i żółtka z trzepaczką do drutu lub ubijaka do dobrze wymieszane. Ubić w 1 1/2 szklanki cukru pudru. Ubić w roztopionej mieszaninie czekolady i mąki. Podziel ciasto równomiernie między kubki kremu.
Umieść kubki na blasze z bokami.
Piec 12 do 14 minut lub aż boki są ustawione i centra są nadal miękkie (Topy będą dmuchane i popękane).
Odstawić 3 minuty. Uruchom mały nóż lub metalową szpatułkę wzdłuż boków ciasta, aby poluzować. Natychmiast umieść żaroodporny talerz do serwowania do góry nogami nad każdą filiżanką; obróć talerz i filiżankę.
Posypać dodatkowym cukrem pudrem.