Rozpuść W Ustach Kotlety Wieprzowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać stopu w ustach kotlety wieprzowe spróbować. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 2,22 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka kotletów wieprzowych, wody, sosu teriyaki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Polędwica wieprzowa azjatycka "rozpływająca się w ustach", Rozpuść w ustach klopsiki, oraz Roztopiony Kurczak W Ustach.
Instrukcje
W dużej misce połączyć sos sojowy, sos teriyaki i wody.
Na dużej patelni na średnim ogniu brązowe obie strony kotletów wieprzowych w niewielkiej ilości oleju.
Wlać płynną mieszaninę na kotlety.
W razie potrzeby dodaj więcej wody. Kotlety powinny być całkowicie pokryte płynem.
Doprowadzić do wrzenia. Obniżyć temperaturę i gotować na wolnym ogniu przez godzinę i dwadzieścia minut, obracając kotlety w połowie drogi.