Rozmaryn Ser Pleśniowy Ice Box Cookies
Rosemary Blue Cheese Ice Box Cookies to Wegetariańskie przepis z 48 porcjami. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 136 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. 22 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka sera, orzechów, liści rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 58 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Spróbuj Rozmaryn Ser Pleśniowy Ice Box Cookies, Stek Z Sera Pleśniowego Z Rozmarynem, oraz Ciasteczka W Pudełku Na Lunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać mąkę, skrobię kukurydzianą i sól; odstawić. Ser pleśniowy i masło zmiksować na mikserze elektrycznym.
Dodać cukier i ubijać, aż będzie lekki i puszysty. Powoli dodawać mieszaninę mąki do mieszaniny masła i sera; ubić, aby połączyć.
Dodać żurawinę i wymieszać na niskiej tylko do równomiernego rozproszenia.
Podziel ciasto na dwie części i użyj pergaminu lub folii z tworzywa sztucznego, aby uformować ciasto na dwa okrągłe lub kwadratowe kłody o średnicy 1 1/2 cala. Wyłóż dwa świeże kawałki folii i równomiernie posyp pokrojone orzechy.
Rozwałkuj kłody ciasta w orzechach do przykrycia. Szczelnie owinąć i zamknąć dzienniki; przechowywać w lodówce do firmy (co najmniej 2 godziny).
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. praca z jednym dziennika na raz, rozpakować i pokroić dzienniki na 1/4-calowe dyski.
Umieść 1 cal od siebie na pergaminie wyłożone blachy do pieczenia. Na każde ciastko delikatnie nacisnąć 3 małe liście rozmarynu.
Każde ciastko posypać cukrem szlifierskim.
Piec na środkowym stojaku, aż DNA zaczną brązowieć, a szczyty po prostu zaczną się zmieniać z bladego na złoty; 12 do 18 minut. Schłodzić na arkuszach 1 do 2 minut przed wyjęciem ciasteczek do regału chłodzącego, aby całkowicie ostygnąć. Przechowuj ciasteczka w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia.