Rozmaryn Pieczeń Z Indyka

Rozmaryn Pieczeń Z Indyka
Rozmaryn z indyka wymaga ok. 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 337 kalorii, 26g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. 109 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, mleko, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 64%. Podobne przepisy to Rozmaryn Pieczeń Z Indyka, Pieczeń z indyka z rozmarynem i tymiankiem, oraz Kolorowy szpinak i rozmaryn z indyka.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj patelnię bochenkową 9x5 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszać zmielonego indyka, bułkę tartą, cebulę, jajko i mleko. Doprawić octem balsamicznym, solą, pieprzem i rozmarynem. Naciśnij na przygotowaną patelnię. Wymieszać sos pomidorowy, brązowy cukier i musztardę; polać równomiernie wierzch bochenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
Indyk MielonyIndyk Mielony
Bułka TartaBułka Tarta
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
RozmarynRozmaryn
MusztardaMusztarda
PieprzPieprz
CebulaCebula
MlekoMleko
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
PatelniaPatelnia
3
Piec przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż soki będą czyste po ukłuciu nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn