Rozmaryn i bułka Tostowo-Kminkowa

Rozmaryn i bułka Tostowo-Kminkowa
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 325 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz kminek, rozmaryn, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kminek Rodzynki Kruche, Rosemary lemon shortbread + Rosemary citrus spritzer, oraz Zapiekane Ciasteczka Kokosowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Toast kminku na małej suchej patelni na średnim ogniu, rzucając od czasu do czasu, aż pachnące, o 2 protokół. Grubo posiekać; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
2
Za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, ubić masło, cukier granulowany, cukier puder i sól, aż bardzo lekkie i puszyste, 7-10 minut (ubijając powietrze do masła sprawia, że kruche kruche). Zmniejszyć prędkość do niskiej i dodać mąkę, kminek, i 2 łyżeczki posiekanego rozmarynu; wymieszać tylko do połączenia. Ciasto będzie wyglądać Kudłaty i trochę suche (to nie jest!).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Cukier PuderCukier Puder
Ciasteczka KrucheCiasteczka Kruche
RozmarynRozmaryn
Nasiona KminkuNasiona Kminku
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Naciśnij ciasto na dwie patelnie o średnicy 8".
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
4
Posmaruj jajkiem, posyp cukrem szlifierskim, a na wierzch liśćmi rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
Cukier SzlifierskiCukier Szlifierski
JajkoJajko
5
Piec, aż kruche będzie złoty kolor i boki odciągnąć od patelni, 20-25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka KrucheCiasteczka Kruche
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Przenieść patelnię do stojaka z drutu; ostudzić patelnię przed wyjściem i cięciem na kliny lub pręty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
7
MAKE AHEAD: Ciasto kruche można zrobić 1 miesiąc wcześniej; owinąć szczelnie i zamrozić. Kruche pieczywo można piec 1 tydzień wcześniej; przechowywać szczelnie owinięte w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka KrucheCiasteczka Kruche
CiastoCiasto
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn