Rozmaryn-Chleb Chrupki Dijon
Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 46 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz szarą musztardę Poupon dijon, sery mozzarella i Cheddar o niskiej wilgotności pizzy, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Chrupiący Kurczak Dijon, Pieczona Brukselka Z Dijon, Orzechami Włoskimi I Chrupiącą Bułką, oraz Dijon Rozmaryn Jagnięce Fondue dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. rozwiń skorupę pizzy na lekko wysmarowanej blasze do pieczenia. Poklepać ciasto palcami, tworząc prostokąt o wymiarach 12x10 cali.
Wymieszać musztardę, czosnek i olej; równomiernie rozprowadzić na cieście.
Posypać serem i rozmarynem.
Piec 8 do 9 minut lub aż skorupa jest głęboki złoty kolor i ser topi się.