Rozgnieciona Rutabagas i rzepa z parmezanem
Rozbite Rutabagas i rzepa z parmezanem może być tylko dodatek szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś sól, parmezan, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Brukiew(brukiew lub żółta rzepa) z karmelizowaną cebulą, Kremowa Rozgnieciona Rutabagas, oraz Rozbita Rutabagas z imbirem-pieczone gruszki.
Instrukcje
Połączyć rutabagas, 1 łyżeczka. sól i 6 szklanek wody w dużym holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia i gotować 25 minut.
Dodaj rzepy, i gotować 20 więcej minut lub aż warzywa będą miękkie; odcedzić.
Połącz warzywa, ser i kolejne 4 składniki w dużej misce do mieszania; zacieru z masher ziemniaczanej (lub ubić na średniej prędkości z mikserem elektrycznym) do pożądanej konsystencji. W razie potrzeby wymieszać z bourbonem.