Rozdrobnione Ziemniaczane Ciasta Łososiowe
Rozdrobnione ziemniaczane ciastka łososiowe to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Jeśli masz paprykę bananową, łosoś, bułkę tartą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Rozdrobnione Placki Ziemniaczane, Placki ziemniaczane i łososiowe, oraz Placki ziemniaczane z wędzonym łososiem.
Instrukcje
Wycisnąć jak najwięcej płynu z ziemniaków, jak można, i umieścić w dużej misce. Jajka ubić z solą, pieprzem i włoską przyprawą i wymieszać z ziemniakami.
Wymieszać z łososiem, zieloną cebulą, kaparami, czerwoną papryką, papryką bananową, grzybami i bułką tartą. Formować na około 12 pasztecików o grubości 3/4 cala.
Rozgrzać 1/4 cala oleju w dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu. Smażyć paszteciki przez około 3 minuty z każdej strony lub na złoty kolor.
Odcedzić na ręcznikach papierowych szybko przed podaniem. Spróbuj usmażyć wszystkie paszteciki na raz, w przeciwnym razie mieszanina stanie się sztywna.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.