Rozdrobnione Włoskie Kanapki Z Wieprzowiną
Przepis rozdrobnione Włoskie kanapki wieprzowe jest gotowy w około 3 godziny i 15 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. To danie główne ma 468 kalorii, 28g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.55 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz namoczone wióry drzewne, oregano, rozmaryn i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Włoskie Kanapki Z Rozdrobnioną Wołowiną, Slow-Cooker Włoskie Rozdrobnione Kanapki Z Wołowiną, oraz Rozdrobnione Kanapki Z Wieprzowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć czosnek, olej, bazylia, sól, oregano, rozmaryn i pieprz. Otwórz pieczeń; miejsce tłuszczu stronie w dół tak leży płasko.
Rozłóż mieszankę czosnku równomiernie na mięsie. Zamknij pieczeń; związać kilka razy sznurkiem kuchennym. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Przygotować grill do pośredniego ciepła, za pomocą miski ociekowej z 1 w. wody.
Dodaj 1 szklankę namoczonych wiórów do grillowania w razie potrzeby. Grill pieczony, pod przykryciem, na średnim ogniu przez 2 godziny, dodając pozostałe wióry po 1 godzinie.
Owinąć pieczeń w podwójnej grubości folii aluminiowej. Powrót do grillowania na pośrednim średnim ogniu. Przykryć i grillować przez 1 do 1-1/2 godziny lub do miękkości mięsa.
Ostrożnie otwórz folię, aby umożliwić ucieczkę pary. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, rozdrobnić mięso.
Podawać na roladkach z pieczoną papryką, bazylią i winegretem w razie potrzeby.