Rozdrobnione Kanapki Z Wołowiną Z Grilla

Rozdrobnione Kanapki Z Wołowiną Z Grilla
Rozdrobnione kanapki z wołowiną z grilla mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 29g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 374 kalorie. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 17% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Mieszanka skondensowanego bulionu wołowego, sosu stekowego, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Babeczki brązowo-cukrowe z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w około 12 godzin i 10 minut. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Będzie hitem w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grill Z Rozdrobnioną Wołowiną, Rozdrobniona Wołowina Z Grilla, oraz Grill Z Rozdrobnioną Wołowiną podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce ubijamy pierwsze osiem składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać połowę mieszaniny do 5-qt. Wolnowar.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Wołowinę posypać solą; dodać do wolnowaru i dodać pozostałą mieszankę bulionową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
4
Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 10-12 godzin lub do miękkości mięsa. Rozdrobnić mięso dwoma widelcami i wrócić do wolnowaru. Używając łyżeczki, umieść 1/2 szklanki mieszanki wołowej na każdej bułce. Top z ogórkami w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia27
Magazyn