Rozbite Fasolki Pinto
Rozbite fasolki Pinto to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 14 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 60 kalorii. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka soli, fasoli pinto, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Best Darn Pot Of Beans EVER-Homestyle Pinto Beans W / A opcja szybkowaru, Fasola Pinto, oraz Salsa Pinto Fasola.
Instrukcje
Podsmażyć posiekaną cebulę w gorącej oliwie z oliwek w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 5 minut lub aż cebula będzie miękka.
Dodaj mielony czosnek i podsmaż 1 minutę. Wymieszać z sosem pomidorowym i pozostałymi składnikami.
Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować 8 minut.
Mash Bean mieszaninę z masher ziemniaków aż zgęstnieje, pozostawiając trochę fasoli w całości.