Rotelle z boczkiem, rukolą i pomidorkami koktajlowymi
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Rotelle z boczkiem, rukolą i pomidorkami koktajlowymi może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 482 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.31 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka boczku, scallion tym Góry, pomidorki cherry, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pomidory Cherry Faszerowane Boczkiem, Pomidorki Cherry Zawijane Boczkiem, oraz Pomidorki Cherry Faszerowane Boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować boczek na złoty kolor i po prostu chrupiące, o 5 protokół.
Wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Wylać wszystko oprócz 1 łyżeczki tłuszczu.
Dodaj pomidory, sól i pieprz na patelnię. Gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż pomidory lekko zmiękną, o 3 protokół.
Dodać rukolę i gotować, mieszając, aż tylko zwiędnie, o 1 minutę.
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować rotelle aż tylko gotowe, o 12 protokół. Rezerwy 3/4 szklanki wody makaronu.
Odcedzić makaron i wymieszać z boczkiem, 1/2 szklanki wody z makaronu, mieszaniną pomidorową, masłem i oliwą z oliwek. Jeśli makaron wydaje się suchy, dodaj więcej zarezerwowanej wody z makaronu. Top z plasterkami szalotki.
Podawać z tartym parmezanem.
Wino zalecenie: proste białe wino będzie najlepsze. Albo pinot blanc z Alzacji we Francji, albo Kalifornijski chenin blanc będzie miał wystarczająco dużo ciała, aby sprostać kwasowości pomidorów i słoności boczku w tym daniu.