Rosół Z Kurczaka

Rosół Z Kurczaka
Rosół z kurczaka to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja zawiera 723 kalorie, 59G białka, oraz 47 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz szynkę, plecy z kurczaka, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Najlepszy Rozdrobniony Kurczak Do Potraw Z Kurczaka + Domowy Rosół Z Kurczaka, Maca Ball zupa z klopsikami z kurczaka i bulionem z kurczaka domowej roboty, oraz Rosół Z Kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść kurczaka, cebulę i czerwoną paprykę w dużym garnku. (Mój jest 16 quarts.) Wypłukać główkę czosnku w zimnej wodzie, a następnie odkleić papierową skórę. Rozbić czosnek na pojedyncze ząbki. Spłucz i odetnij korzenie kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
KolendraKolendra
Cały KurczakCały Kurczak
GoździkiGoździki
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wytnij kawałek gazę wielkości ręcznika kuchennego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
SernikSernik
3
Włożyć ząbki czosnku, ziarna pieprzu, liście laurowe i kolendrę na gazę, połączyć końcówki, aby zrobić małą torebkę, i związać całość luźno sznurkiem kuchennym. Daj torebce kilka dobrych uderzeń młotkiem kuchennym i dodaj do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
PieprzPieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
KolendraKolendra
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
SernikSernik
GarnekGarnek
4
Dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć kurczaka o co najmniej 2 do 3 cali. Kropla w ham hock jeśli używasz. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, odtłuszczając pianę z góry, gdy się formuje. Gdy woda dojdzie do wrzenia, dostosuj ciepło, aby bulion gotował się na stałym, ale nie toczącym się wrzeniu. Gotować przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Cały KurczakCały Kurczak
BulionBulion
WodaWoda
5
Sprawdź, aby upewnić się, że piersi są gotowane przez, a następnie usunąć je z garnka. Gotować 15 minut więcej, usunąć nogi i uda, i odstawić do innego dania z kurczaka. Jeśli używasz pleców, szyj, skrzydeł itp., nie musisz niczego usuwać. Pozostaw je w celu dalszego smaku bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
BulionBulion
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Gotować przez 1 godzinę. Ustaw sitko na dużej misce i ułóż sitko kilkoma warstwami gaznicy. Ostrożnie przecedzić bulion przez gazę. (Chochla to najprostszy i najbezpieczniejszy sposób.)
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
SitoSito
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
8
artykuł var
9
Typ_27_data = {};
10
artykuł
11
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn