Rosół Z Kurczaka
Rosół z kurczaka to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja zawiera 723 kalorie, 59G białka, oraz 47 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz szynkę, plecy z kurczaka, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Najlepszy Rozdrobniony Kurczak Do Potraw Z Kurczaka + Domowy Rosół Z Kurczaka, Maca Ball zupa z klopsikami z kurczaka i bulionem z kurczaka domowej roboty, oraz Rosół Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kurczaka, cebulę i czerwoną paprykę w dużym garnku. (Mój jest 16 quarts.) Wypłukać główkę czosnku w zimnej wodzie, a następnie odkleić papierową skórę. Rozbić czosnek na pojedyncze ząbki. Spłucz i odetnij korzenie kolendry.
Wytnij kawałek gazę wielkości ręcznika kuchennego.
Włożyć ząbki czosnku, ziarna pieprzu, liście laurowe i kolendrę na gazę, połączyć końcówki, aby zrobić małą torebkę, i związać całość luźno sznurkiem kuchennym. Daj torebce kilka dobrych uderzeń młotkiem kuchennym i dodaj do garnka.
Dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć kurczaka o co najmniej 2 do 3 cali. Kropla w ham hock jeśli używasz. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, odtłuszczając pianę z góry, gdy się formuje. Gdy woda dojdzie do wrzenia, dostosuj ciepło, aby bulion gotował się na stałym, ale nie toczącym się wrzeniu. Gotować przez 30 minut.
Sprawdź, aby upewnić się, że piersi są gotowane przez, a następnie usunąć je z garnka. Gotować 15 minut więcej, usunąć nogi i uda, i odstawić do innego dania z kurczaka. Jeśli używasz pleców, szyj, skrzydeł itp., nie musisz niczego usuwać. Pozostaw je w celu dalszego smaku bulionu.
Gotować przez 1 godzinę. Ustaw sitko na dużej misce i ułóż sitko kilkoma warstwami gaznicy. Ostrożnie przecedzić bulion przez gazę. (Chochla to najprostszy i najbezpieczniejszy sposób.)
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;