Rosół Z Kurczaka

Rosół Z Kurczaka
Rosół z kurczaka to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 596 kalorii, 50g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, gałązki pietruszki, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Spróbuj Wywar warzywny-dobry zapas jest ważny, {Wideo} Jak zrobić podstawowy rosół z resztek kurczaka, oraz Rosół Z Kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 8 składników w dużym holenderskim piekarniku; dodaj wodę. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień; dusić, uncovered, 40 minut lub aż kurczak jest gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Wyjąć kurczaka z płynu do gotowania; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
3
Usuń mięso z kości i zarezerwuj do wykorzystania w następujących recepturach. Powrót kości do gotowania cieczy; mieszać w occie, w razie potrzeby. Częściowo przykryć i dusić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
MięsoMięso
4
Przecedzić wywar przez sito do dużej miski i wyrzucić cząstki stałe. Przykryć i schłodzić kolbę przez 8 godzin. Odtłuścić zestalony tłuszcz z powierzchni stada i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Uwaga: zarezerwowane mięso z kurczaka będzie przechowywać 3 dni w szczelnym pojemniku w lodówce lub 3 miesiące w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn