Rosół z Indyka

Rosół z Indyka
Rosół z indyka wymaga około 2 godzin i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 480 kalorii, 71 g białka i 18 g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 1,68 USD za porcję. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Tylko nielicznym osobom to danie główne naprawdę smakowało. Mieszanka liści laurowych, selera, marchwi i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 83%. Ten wynik jest spektakularny. Wypróbuj rosół z indyka, domowy rosół z indyka i rosół z kością z indyka, aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Włóż nożyce kuchenne do tuszy i wykonaj kilka nacięć na początek. Następnie rękami ostrożnie rozciągnij tuszę na 4 lub 5 części.
2
W garnku wymieszaj tuszę, cebulę, marchewkę, seler, pietruszkę, czosnek, ziarna pieprzu i liście laurowe. Zalać zimną wodą (około 7 litrów).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średniego. Gotuj na wolnym ogniu przez około 2 godziny, od czasu do czasu zbierając pianę lub tłuszcz z powierzchni dużą łyżką lub kadzią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
4
Przelać przez sitko o dużych oczkach do garnka; wyrzucić ciała stałe. Lekko ostudzić, następnie przechowywać w lodówce w zakrytych pojemnikach do 3 dni lub zamrażać do 2 miesięcy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Zdjęcie: Andrew Purcell
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia51
Magazyn