Rosół z fasolą Adzuki, Escarole i słodkimi ziemniakami

Rosół z fasolą Adzuki, Escarole i słodkim ziemniakiem to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ryżu, squash, udka z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać słodkie ziemniaki, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Ze Słodkich Ziemniaków jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Cannelloni ze słodkich ziemniaków i grzybów z duszoną Escarole i fasolą maślaną (wegańska), Zapiekana zupa orkiszowa z Escarole i białą fasolą, oraz Escarole Torta ze słodkimi ziemniakami.
Instrukcje
Rosół z kurczaka umieścić w dużym garnku.
Wymieszać w udach kurczaka, fasola adzuki, dziki ryż, cebula, i czosnek. Doprawić szałwią, tymiankiem i rozmarynem. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować 1 godzinę.
Kurczaka wyjąć z garnka, roztrzepać widelcem i odstawić.
Słodkie ziemniaki wymieszać do garnka. Kontynuuj gotowanie około 5 minut, aż słodki ziemniak będzie lekko miękki.
Wymieszać w cukinii, żółty squash, i escarole. Kontynuuj gotowanie 15 minut.
Powrót rozdrobnionego kurczaka do garnka. Gotować do ogrzania. Zwiększyć ilość bulionu, jeśli zupa wydaje się zbyt gęsta.