Rosół I
Rosół może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko z przepisami na zupę. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 49 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz pod ręką pasternak, kurczaka, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Zupa Avgolemono (aka grecka cytrynowa zupa z kurczaka), Mila End ' S rosół z zupą Mandel, oraz Rosół Einat Admony z Gondi (irańskie pierogi z kurczakiem i ciecierzycą) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kurczak, pasternak, rzepa, marchew, seler, por, cebula, pietruszka i koperek umieścić w 8-litrowym garnku; przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny.
Wyjąć cały kurczak z zupy, oderwać mięso z kości i odstawić mięso na bok. Odrzuć kości kurczaka, pietruszkę i koperek.
Wyjąć warzywa z garnka. Za pomocą robota kuchennego, warzywa puree i powrót do garnka zapasów, wraz z kurczakiem. Sól i pieprz do smaku.