Rosyjskie Ciasta Herbaciane
Przepis na Rosyjskie ciasta herbaciane może zaspokoić Twoje wschodnioeuropejskie pragnienie w około 35 minut. Ten przepis zawiera 21 porcji z 200 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Za 22 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, dodatkowego cukru cukierniczego, soli i mąki. Sprawdza się jako bardzo niedrogi deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Rosyjskie Ciasta Herbaciane, Rosyjskie Ciasta Herbaciane, oraz Rosyjskie Ciasta Herbaciane.
Instrukcje
W dużej misce masło śmietankowe i cukier, aż będą lekkie i puszyste. Ubij wanilię.
Połącz suche składniki; stopniowo dodawać do kremowej mieszanki. Dodaj orzechy. Przykryj i wstaw do lodówki na 1-2 godziny.
Miejsce 2. osobno na niesmażonych blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 10-12 minut.
Rozwałkuj cukier cukierniczy, gdy jest jeszcze ciepły. Ostudzić na stojakach z drutu.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na ciasto. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45 z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 47 dolarów za butelkę.
![Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45]()
Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Mieszanka: 82% Chardonnay, 16,5% Pinot Nero, 1,5% Pinot Bianco