Rosemary stelaż jagnięcy z redukcją Balsamiczno-Rodzynkową

Rosemary stelaż jagnięcy z redukcją Balsamiczno-Rodzynkową
Need a danie główne bezglutenowe? Rozmaryn z jagnięciny z redukcją Balsamiczno-Rodzynkową może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 635 kalorii, 29g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 3,56 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sól, rozmaryn, jagnięcina cięta po francusku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Rozmaryn-stelaż jagnięcy z miodowo-balsamiczną redukcją, Rosemary-Crusted Rack jagnięcina z sosem balsamicznym, oraz Dijon - balsamiczny Stojak z jagnięciny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Połącz pierwsze 4 składniki w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (o 15 protokół).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
3
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić.
4
Dodaj masło, dobrze mieszając trzepaczką; trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
5
Jagnięcinę posypać rozmarynem, solą i świeżo zmielonym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Umieścić jagnięcinę, mięso do góry, na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
7
Piec w temperaturze 425 przez 30 minut lub aż termometr zarejestruje 145 (średnio Rzadki) do 160 (średnio).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
8
Odstawić 5 minut. Stelaż pokroić na 8 sztuk.
9
Podawać z redukcją.
Składniki, których będziesz potrzebować
RedukcjaRedukcja
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn