Rosół II
Rosół II jest bezmleczne przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 282 kalorie, 22g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 40 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz makaron jajeczny, wodę, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Zupa Avgolemono (aka grecka cytrynowa zupa z kurczaka), Mila End ' S rosół z zupą Mandel, oraz Rosół Einat Admony z Gondi (irańskie pierogi z kurczakiem i ciecierzycą).
Instrukcje
Napełnij duży garnek wodą i umieść udka z kurczaka w garnku. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż mięso spadnie z kości, 45 minut.
Wyjąć kurczaka, pokroić mięso i wrócić mięso do garnka.
Wymieszać bulion z kurczaka, cebula, czosnek, seler, marchew i papryka; gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, 10 do 15 minut.
Wymieszać zamrożony szpinak i gotować do miękkości, 5 do 10 protokół.
Tymczasem doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Gotować makaron jajeczny w wodzie, aż al dente, 8 do 10 protokół.
Wymieszać tortellini do zupy i gotować do miękkości, 10 do 15 protokół. Wymieszać z makaronem jajecznym, solą i pieprzem.