Rosół II

Rosół II
Rosół II jest bezmleczne przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 282 kalorie, 22g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 40 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz makaron jajeczny, wodę, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Zupa Avgolemono (aka grecka cytrynowa zupa z kurczaka), Mila End ' S rosół z zupą Mandel, oraz Rosół Einat Admony z Gondi (irańskie pierogi z kurczakiem i ciecierzycą).

Instrukcje

1
Napełnij duży garnek wodą i umieść udka z kurczaka w garnku. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż mięso spadnie z kości, 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek Lub Guanciale, Pokrojony W Cienkie Paski Lub SiekanyBoczek Lub Guanciale, Pokrojony W Cienkie Paski Lub Siekany
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Wyjąć kurczaka, pokroić mięso i wrócić mięso do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Wymieszać bulion z kurczaka, cebula, czosnek, seler, marchew i papryka; gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z KurczakaBulion Z Kurczaka
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Wymieszać zamrożony szpinak i gotować do miękkości, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szpinak MrożonySzpinak Mrożony
5
Tymczasem doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Gotować makaron jajeczny w wodzie, aż al dente, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Drenaż i rezerwa.
7
Wymieszać tortellini do zupy i gotować do miękkości, 10 do 15 protokół. Wymieszać z makaronem jajecznym, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
8
Rozgrzać i podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia26
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn