Root Beer Float Sundae
Root Beer Float Sundae jest bezglutenowe i bezmleczne deser. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 696 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz wiśnie maraschino, bitą polewę, rożki cukru i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Na Piwo Korzenne, Root Beer Float Cookies, oraz Ciasto Na Piwo Korzenne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić piwo korzenne i cukier do wrzenia w ciężkim średnim rondlu na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu przez 45 minut lub aż mieszanina ma zmniejszyć o 3/4 i syropy.
Wyjąć z ognia i pozostawić sos do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Umieść cukierki z piwa korzennego w plastikowej zamykanej torbie zamrażarki.
Połóż torbę płasko na twardej powierzchni i przykryj ręcznikiem. Za pomocą młotka lub młotka zmiażdżyć cukierki do konsystencji kursu.
Łyżka lodów do 4 deserów lodowych. Łyżka 1/4 szklanki sosu do piwa korzennego nad każdym daniem lodów. Top każdy deser z czubatym dollop bitą polewą.
Posypać chipsami z rożka cukrowego i zmiażdżonymi cukierkami z piwa korzennego.
Na wierzch ułożyć wisienkę i od razu podawać.