Root Beer Fasola

Root Beer Fasola
Piwo korzenne fasola może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 363 kalorie, 14g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, sos barbecue wędzony hickory, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 17 minut. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Root Beer Fasola, Root Beer Fasola, oraz Root Beer Fasola dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek gotować na patelni na średnim ogniu, aż ostry; usunąć i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 2 kapiele łyżki w patelni. Pokruszony bekon.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
2
Podsmażyć pokrojoną w kostkę cebulę w gorących kapiących boczku na patelni na dużym ogniu 5 minut lub do miękkości. Cebulę, pokruszony boczek, fasolę i pozostałe składniki wymieszać w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia 1-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
FasolaFasola
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Pieczemy fasolę, nieosłoniętą, w temperaturze 400 przez 55 minut lub do momentu zgęstnienia sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŁatwy
Gotowe W17 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn