Root Beer Fasola
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Root Beer Baked Beans może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 14g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka melasy o łagodnym smaku, ząbki czosnku, chili w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 29%. Spróbuj Root Beer Fasola, Root Beer Fasola, oraz Root Beer Fasola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. boczek ugotuj w dużym garnku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący, od czasu do czasu mieszając. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na ręczniki papierowe.
Dodać onionto kapie w garnku; gotować do początku do brązowego, często mieszając, o 8 protokół.
Dodać czosnek; wymieszać 1 minutę.
Dodaj fasolę, rootbeer, ocet, melasę, pastę pomidorową, musztardę, chili w proszku, 1 łyżeczkę soli i 1 łyżeczkę pieprzu; wymieszaj. Wymieszać z boczkiem; doprowadzić do wrzenia.
Przełożyć do piekarnika; piec, aż ciecz zgęstnieje, około 30 minut.